Beşiktaş için büyük tehlike! Avcı farklı bir kulüpte çalışmaya başlasa dahi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş için büyük tehlike! Avcı farklı bir kulüpte çalışmaya başlasa dahi...

Share This

Beşiktaş, ligde ve kupada alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştı. Bu hamlenin ardından siyah-beyazlı takımı bekleyen büyük tehlike ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Yönetimi'nin, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolları tek taraflı ayırarak büyük bir riske girdiği ifade edildi. Skorer'de yer alan habere göre siyah-beyazlı yönetim, aylık 1 milyon lira kazanan ve 2,5 sene daha sözleşmesi bulunan Avcı'ya karşılıklı anlaşmaya yanaşmaması halinde 30 milyon lira ödemek zorunda kalacak.


Siyah-beyazlılar sözleşmesi gereği bir kulüple anlaşana kadar deneyimli teknik adama bu parayı ödemeye devam edecek. Avcı farklı bir kulüpte çalışmaya başlasa dahi alacağı ücret, aylık 1 milyon liranın altında olursa aradaki farkı yine siyah-beyazlılar ödeyecek.

Ancak Abdullah Avcı, yönetimle anlaşırsa ödeme planı da taraflar arasında yapılacak fesih sözleşmesine göre belirlenecek. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder