Spor dünyası acı haberle sarsıldı! Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor dünyası acı haberle sarsıldı! Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti...

Share This

TMZ'nin son dakika geçtiği habere göre Kobe Bryant, Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.


siyahlabeyaz | Spor dünyası, Kobe Bryant'tan gelen acı haberle sarsıldı. Amerikan haber sitesi TMZ'nin son dakika geçtiği habere göre Kobe Bryant, Kaliforniya'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.


TMZ'nin iddialarına göre; 41 yaşındaki basketbol efsanesi Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti.

Yıllardır ulaşım aracı olarak helikopter kullanan Kobe Bryant, Los Angeles maçı dönüşünde Skrosky tipi helikopteri ile geçirdiği kazadan sağ kurtulamadı. Efsane ismin helikopterinin sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldığı ve alev aldığı iddia ediliyor.

Kazada hayatını kaybedenler arasında kızı Gianna'nın da olduğu düşünülüyor.

Bilindiği gibi LeBron James, dün gece oynanan maçta Kobe Bryant'ı geçip NBA tarihinin en skorer oyuncusu olmuştu. Ayakkabısında ise "Mamba For Life" yazıyordu...

Kobe Bryant kimdir?

23 Ağustos 1978'de doğan Bryant liseden mezun olduktan sonra üniversiteye gitmemiş, doğrudan NBA'ye adımını atmıştı.

1996 NBA Seçmeleri'nde Charlotte Hornets tarafından 13. sıradan draft edilsen Kobe, daha sonra Los Angeles Lakers'a takas edilmiş, NBA kariyeri boyunca bu takımın formasını giymişti.

Detaylar birazdan...

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder