Beşiktaş taraftarı Talisca'yı bekliyor! Ancak coronavirüs nedeniyle Fildişili oyuncu geliyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş taraftarı Talisca'yı bekliyor! Ancak coronavirüs nedeniyle Fildişili oyuncu geliyor!

Share This

Beşiktaş taraftarı coronavirüs nedeniyle Çin'de liglerin süresiz tatil edilmesi sonrasında yönetimden Anderson Talisca'nın transferini bekliyor. Ancak siyah beyazlı yönetim, Fildişili Jean Evrard Kouassi için son dakika hamlesi yaptı.


siyahlabeyaz | Coronavirüs’ün başladığı şehir olan Wuhan takımında oynayan, Fildişili Jean Evrard Kouassi’nin menajeri kulüp yönetimine giriş çıkışların yasak şehre dönmek istemediği mesajını iletmişti. Menajeri de Beşiktaş’a , “siyah-beyazlı formayı giymek istiyor” şeklinde bir mesaj göndermişti.


Abdullah Avcı’nın ayrılış, Sergen Yalçın’ın takıma katılması sürecinde bu teklif gözlerden kaçmıştı. Üzerinde durulmamıştı. Ancak Çin’de liglerin tatil edilmesiyle Beşiktaş, Fildişili kanat oyuncusunun transferi için son gün hamlesini yaptı.

Çin’in Wuhan takımınından, Kouassi’nin belgeleri istendi. Oyuncunun menajerine de ''eğer siyah-beyazlı formayı giymek, bu süreci takımsız geçirmek istemiyorsa, acilen İstanbul’a gelsin'' çağrısı yapıldı. Kouassi’nin bu teklife ne cevap vereceği, sürpriz bir transfer olabileceği konuşuluyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder