Son dakika! Süper Lig VAR'sız puan durumu! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika! Süper Lig VAR'sız puan durumu! Beşiktaş...

Share This

Süper Lig'de 19 hafta geride kaldı, şampiyonluk ve ligde kalma yarışı kızıştı. Puan durumu her hafta altüst olurken, VAR kararları lige her hafta olduğu gibi bu hafta da damga vurdu. Deniz Çoban, 19 haftası geride kalan Süper Lig'de VAR'sız puan durumunu hazırladı. Sivasspor, Fenerbahçe ve Galatasaray yerlerini korurken, Başakşehir, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın sıralamadaki yerleri değişiyor. Detaylar haberimizde.


siyahlabeyaz | Süper Lig'de heyecan son sürat devam ederken, 19. hafta birbirinden önemli maçlar oynandı. Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i evinde 2-0 mağlup ederken, zirve yolunda altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı.


Göztepe, yeni stadındaki ilk maçta Beşiktaş'ı 2-1 devirip, rakibine büyük bir çelme takarken, bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Galatasaray , Konya deplasmanından 3-0 galip döndü, 'Yarışta ben de varım' dedi.

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kayserispor ile Ankaragücü 1-1 berabere kalırken, Antalyaspor, Denizlispor'u 3-0 mağlup etti.

Lider Sivasspor, Çaykur Rizespor karşısında 1 puanı ise 90'da kurtardı.

Puan durumu bu maçların ardından karışırken, hakem hocamız Deniz Çoban, Süper Lig'deki VAR'sız puan durumunu hazırladı. VAR'sız puan durumunda liderlik koltuğunda Sivasspor ve takipçisi Fenerbahçe'nin yerinin değişmediği gözüküyor. 3. sırayı ise Trabzonspor, Başakşehir'den devir alıyor. Galatasaray, 6. sıradaki yerini korurken, Beşiktaş, 8. sıraya geriliyor. Son sırada ise Ankaragücü'nün yerine Kayserispor bulunuyor.



Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder