"Beşiktaş'ın bu psikoloji ile Rize'den çıkma ihtimali yok!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş'ın bu psikoloji ile Rize'den çıkma ihtimali yok!"

Share This

Spor yorumcusu Önder Özen, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe - Beşiktaş maçını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Kaybedilen 8 maçın 3 tanesi Türkiye Kupası maçı ama ne olursa olsun, büyük takım diyoruz, büyük takımların büyük takım olma sebebi, tepkilerin gelişmiş olması, çabuk reaksiyon veriyor olmaları, yenilgiyi kabul etmiyor olmaları.


"KEMER SIKMA DÖNEMİNE DENK GELDİ"

Abdullah Avcı'ya harikulade bir takım verilmedi, kemer sıkma dönemine denk geldi Abdullah hoca. Onun gibi hocalar zaten her şey güllük gülistanlıkken gelemiyor, yabancı ya da camianın içindeki isimlere veriliyor.

"TRİBÜNDEN YARDIM GÖRMEDİ"

Abdullah Avcı zor bir yükü taşıdı, kusursuz demiyorum ama kendisine yardım edilmedi. Tribünden yardım görmedi, takımından gördüğüne de emin değilim, bilmiyorum. Oyuncu tribündeki sesleri duyar. Biz gol yiyoruz ama tepki bize değil, hocaya der.

"SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLMEDİ"

Beşiktaş süreci doğru yönetemedi. Öyle bir noktaya geldik ki soru şu; performansın önündeki engeller nasıl kalkacak? Galibiyetlerin önünde zihinsel bir engel mi var? Beşiktaş psikolojiyi düzeltip mi sonucu alacak, sonucu alıp mı psikolojiyi düzeltecek?

"HOCA DEĞİŞİKLİĞİ YETMEZ"

Beşiktaş önce zihni düzeltecek, sonra galibiyet alacak. Beşiktaş'ın bu psikoloji ile Rize'den çıkma ihtimali yok. Teknik direktör değişikliği yetmez. (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder