Cenk Tosun için İngiltere'de yeni teklif! Masaya oturacaklar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a transferi konuşulurken başka bir İngiliz takımı daha Everton'da fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun'u kiralamak için devreye girdi. 

siyahlabeyaz | Everton'da fazla forma şansı bulamayan ve son olarak Liverpool ile oynanan FA Cup maçında da kadroda yer almayan Cenk Tosun'un, ayrılacağı iddiaları giderek güçlendi.

Transfer Haberleri: Cenk Tosun Everton'dan ayrılıyor mu?

Ocak ayında kiralık olarak Beşiktaş'a döneceği konuşulan golcü futbolcu hakkında Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Şu an itibariyle öyle bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Öte yandan İngiliz basınındaki haberlere göre, Crystal Palace sezon sonuna kadar Cenk Tosun'u kiralamak için devreye girdi. Crystal Palace ile Everton yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek golcü futbolcunun kiralık transferi üzerine görüşeceği öğrenildi.

Cenk Tosun Everton'da kaç gol attı?

Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla ligde 5 maçta 1 gol attı. Milli futbolcumuz kupada ise 3 maçta 38 dakika sahada kaldı ve 3 asist yaptı. (FutbolArena Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder