İtalya'dan Beşiktaş'a: Adem Ljajic'i bize verin!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen Adem Ljajic'e Verona ve Udinese talip oldu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın bu sezon başında bonservisini aldığı Adem Ljajic, ligin ilk yarısında sergilediği performansla hayal kırıklığı yarattı. Geçen sezonki performansından çok uzak olan Sırp futbolcunun sezonun ikinci yarısında daha iyi olmak adına çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan İtalya'dan Adem Ljajic için talepler gelmeye başladı.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Adem Ljajic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Torino'dan bonservisini aldığı Adem Ljajic için İtalya'dan Udinese ve Verona devrede. Tuttosport'un haberine göre, Udinese ve Verona, Sırp futbolcuyla yakından ilgileniyor. Ancak söz konusu habere göre her iki kulüp için de bu transfer kolay olmayacak. Zira Beşiktaş, 6.5 milyon euro ödeyerek bonsevisini aldığı Adem Ljajic'i bu fiyatın aldında bir bedele satmaya sıcak bakmıyor.


Adem Ljajic'in Beşiktaş performansı

Adem Ljajic bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde oynadığı 16 maçta 1 gol attı ve 5 asist yaptı. Sırp futbolcu tüm kulvarlarda ise 20 maçta 3 gol atarken, 5 asist yaptı. Adem Ljajic'in Beşiktaş ile 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. (FutbolArena Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder