Demirkol Sergen Yalçın'ın sözleşmesi için şaşırtan öneri yaptı! "Kalanını seneye alır..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demirkol Sergen Yalçın'ın sözleşmesi için şaşırtan öneri yaptı! "Kalanını seneye alır..."

Share This

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündemi ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un açıklamaları:


-Beşiktaş'ta da Türkiye'de de eşi, benzeri yok-

"Benim önerim; Sergen hocaya sezon sonuna kadar 1.903 liralık sözleşme yapılsın. Kalanını seneye alır. Sergen hoca transferi çok heyecan verici. Buradaki tek sorun Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum. Sergen Yalçın bir mega star. Beşiktaş'ta da Türkiye'de de eşi, benzeri yok."

-Sergen Yalçın, bir 'winner'dır-

"Abdullah Avcı için çok hızlı karar verildi. Belki mecbur kalındı; bazen olmaz. Sergen hoca puan olarak başarısız olsa da hızlı karar verilmemeli. Abdullah Avcı bir 'winner' değil. Beşiktaş'la birlikte olabilirdi, o yola giremedi. Geçen sene, ondan önceki sene şampiyonluk kayıpları... Maalesef olmadı, kupası yok hala. Sergen Yalçın, bir 'winner'dır. 'Sergen attı, şampiyonluk geldi.' Teknik direktör olarak değildir ama isim olarak Sergen Yalçın bir 'winner'dır. Beşiktaş'ta 'sportif direktör olsun mu olmasın mı?' sorusu dönüyorsa, olmasın. Sportif direktörlük Türkiye'de henüz yerine oturtulamadı."

-Buradan tekrar çıkmayacaksa, hiçbir maç tekrar edilmesin-

"Buradan tekrar çıkmayacaksa, hiçbir maç tekrar edilmesin. Kural hatasıyla maç tekrarı çok sık olan bir şey değil. Bir çoğuna da çok itiraz edildi. Tekrar konusunda da az-buz itiraz olmuyor. Tekrarın da bir çözüm olmadığını düşünüyorum. Çünkü 'Hangisini tekrar edeceksiniz?'in çizgisinin çekilmesi imkansız. Diyelim ki Türkiye-Hırvatistan maçı, Viyana'da oynuyoruz. Kural hatasından golü yedik, 120. dakikada. E orta geldi, Semih vurdu, tak; attı. Ne oldu? Düzeldi iş. Demek ki maçın skorunu etkilememiş oradaki hata. Diyorum ki; bir maç tekrar edilecekse, bu maç, o maçtır (Göztepe Beşiktaş). Ama ben federasyon olsam sezon başında açıklama yaparım: 'Ben maç falan tekrar etmem.' diye. (beIN SPORTS)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder