FLAŞ | Adil Gevrek'ten Çebi'ye Guilherme resti : "Seni almıyoruz diye çıkın açıklayın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Adil Gevrek'ten Çebi'ye Guilherme resti : "Seni almıyoruz diye çıkın açıklayın!"

Share This

Beşiktaş haberleri... Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme konusunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştü.


siyahlabeyaz |  Guilherme konusunda Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek bizzat Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi aradı… ''bu çocuğu alacaksanız alın. Almayacaksanız, 'Seni almıyoruz' diye çıkın açıklayın. Oyuncunun kafası sürekli karışık bir halde'' diye rest çekti. Ahmet Nur Çebi ise Adil Gevrek’ten birkaç gün süre istedi.


Adil Gevrek'ten açıklama

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, son olarak Guilherme konusunda, ''Son zamanlarda gündemde olan bir oyuncu. Bu görüşmelerin bu şekilde olmaması gerektiğini daha önce de söylemiştim. Bizim için bizi aramamaları sıkıntıydı. Başkan'da görüşmeler yapılmış ama haklısınız dedi. Guilherme'yle alakalı net bir şey olursa 1-2 güne bizi arayacaklar ama şu an için bir şey yok. Şu ana kadar gitti geldi birçok şey konuşuldu ancak bizim de orada saklı olan haklarımız var. Biz zaten Guilherme gitmek isterse ona kolaylık sağlayacağımızı ilettik. Bu transfer için bizim de onayımız lazım, bizim saklı haklarımız var. Öyle bir şey olursa oturulup, konuşulup, çözülecek meseleler bunlar. Biz burada kulübün ve oyuncunun menfaatini düşünerek hareket edeceğiz. Ancak bu kadar konuşulması hoş değil. Bizim yarın maçımız var. En azından bir telefon edilebilirdi. Sayın Başkan'da "evet haklısınız" dedi. Bunu daha da büyütmek istemiyoruz. Olursa bu olay 1-2 güne sonuçlanır. Olmazsa'da Guilherme bizim oyuncumuz sonuçta'' şeklinde konuştu.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder