İşte Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu için Udinese'ye verdiği cevap! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu için Udinese'ye verdiği cevap!

Share This

Süper Lig'de ilk yarıyı 30 puanla 5. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Takviye için kaynak arayan siyah beyazlı kulüpte, Sırp oyuncu Adem Ljajic için teklifler geliyor. Son olarak İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Udinese'den teklif alan Ljajic için siyah beyazlı yönetim, İtalyan ekibine cevabını iletti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Sırp oyuncusu Adem Ljajic için İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Udinese devreye girdi. Süper Lig'de ikinci yarıya daha iddialı girmek isteyen ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda yürüetn siyah beyazlılar, İtalyan Ljajic için kapısını çalan İtalyan ekibine cevabını iletti.

Fotomaç'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre siyah-beyazlı yönetim, Adem Ljajic için 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi. İtalyan kulübü bu talep doğrultusunda transferde beklemeye geçti.

Yıldız oyuncu için Serie A'da yer alan bir başka ekip olan Verona'nın da bir ilgisinin olduğu ancak kiralama teklifi yapmayı planladığı belirtildi. 28 yaşındaki Adem Ljajic, bu sezon 20 maçta 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder