Yıldız futbolcudan transfer itirafı! "Beşiktaş'a gelmek isterim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yıldız futbolcudan transfer itirafı! "Beşiktaş'a gelmek isterim"

Share This

Sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ederken, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir transfer gelişmesi yaşandı.


siyahlabeyaz | Danimarka Ligi ekiplerinden Brondby forması giyen Polonyalı golcü Kamil Wilczek, ülke basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş ile sezon başında görüştüğünü ve devre arasında transfere sıcak baktığını söyledi.

"BEŞİKTAŞ'IN BENİ İSTEMESİ MOTİVE EDİCİ"

Kulübü ve kendisi için iyi bir teklif olması durumunda ayrılabileceğini kaydeden 31 yaşındaki futbolcu, "Şu anda iyi durumdayım ancak bu hiçbir zaman takımdan ayrılmayacağım anlamına gelmiyor. Şartlar hem benim hem de kulübüm için iyi olmalı. Beşiktaş, yaz aylarında beni istedi, görüşmeler de oldu ancak sonuç alınamadı. Geçmişi olan böylesine büyük bir kulübün beni transfer etmek istemesi motive edici." ifadelerini kullandı.

Danimarka Ligi'nin en golcü isimlerinden olan Wilczek, "Sürekli gol atmak için daha zeki ve mental olarak daha güçlü olmalıyım. Defans oyuncuları beni sürekli provoke etmeye çalışıyor." dedi.

KAMIL WILCZEK KİMDİR?

Tam adı Kamil Antoni Wilczek olan futbolcu, 24 Ocak 1988 tarihinde Polonya'nın Wodzislaw Slaski kentinde dünyaya geldi.

Futbol kariyerine ülkesinin WSP Wodzislaw takımında başlayan Wilczek, Silesia Lubomia, UD Horadada, Elche Ilicitano, GKS Jastrzebie, Piast Gliwice, Zaglebie Lubin ve Carpi formalarını da giydi.


Bu sezon Brondby formasıyla 26 maça çıkan Polonyalı forvet, 20 gol ve 3 asistlik performasıyla dikkat çekti. Polonya Milli Takımı'nın formasını 3 kez terleten Kamil Wilczek'in kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri ise 1.7 milyon Euro.

.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder