SON DAKİKA | Kevin-Prince Boateng'in transferiyle ilgili çarpıcı detay! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Kevin-Prince Boateng'in transferiyle ilgili çarpıcı detay!

Share This

Saat 18:00’de biten devre arası transfer dönemi öncesi flaş bir detay ortaya çıktı.


siyahlaeyaz | Siyah beyazlılar, Fiorentina’dan Kevin-Prince Boateng’i kadrosuna kattı. 32 yaşındaki Ganalı oyuncu, İstanbul’a gelirken transferi adeta bir mucizeyle gerçekleşti.


Sky İtalya’nın haberine göre; Fiorentina’nın Boateng transferi için gerekli onay evrağını FIFA'nın transfer eşleştirme sistemine (TMS) TSİ 17:59'da girdi. Bu gelişmenin ardından Boateng, İstanbul’a doğru yola çıktı.

Beşiktaş'ın anlaştığı Kevin Prince Boateng, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldi. Sağlık kontrollerinin temiz çıkmasının ardından Beşiktaş resmi sosyal medya hesaplarından flaş transferi açıkladı.

Beşiktaş Boateng transferini şu açıklama ile taraftarlara duyurdu!

Beşiktaş'tan açıklama: "Kulübümüz, Kevin-Prince Boateng’in sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılması için, Fiorentina kulübü ve oyuncu ile anlaşmaya varmıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Boateng’e hoş geldin der, başarılar dileriz."

Boateng'den Hoşbulduk Mesajı


Boateng kimdir?

Adı: Kevin-Prince Boateng
Uyruk: Gana
Takımı: Fiorentina
Bu sezonki performansı: 15 maç - 1 gol
Daha önce oynadığı takımlar: Sassuolo, Barcelona, Frankfurt, Las Palmas, Milan, Schalke, Genao, Portsmouth, Tottenham, Borussia Dortmund

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder