“Aradığımız gibi bir adam var ama arıza…” Sergen Yalçın: Severim deliyi… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Aradığımız gibi bir adam var ama arıza…” Sergen Yalçın: Severim deliyi…

Share This

Beşiktaş transferin son günü Kevin Prince Boateng ile sözleşme imzaladı… herkes şaşırdı… çünkü Beşiktaş yönetiminin elinde sadece 280 bin euro’luk bir transfer bütçesi vardı. Ancak son iki günde yapılan hamleler siyah-beyazlıların elini rahatlattı.


siyahlabeyaz | Önce yılda 2.4 milon euro alan Oğuzhan 600 bin euro kiralama bedeli ve 600 bin euro’luk maaşının ödenmesinde de kurtulan yönetim 1.2 milyon euro’luk kasada açık yarattı. Kasadaki rakam bir anda 1.48 milyon euro’ya yükseldi. Ajdin Hasic’e 2 milyon 475 bin euro ödeneceği ortaya çıkınca ortalık biraz gerildi.


Ancak Ümraniyespor’a gönderilen genç oyuncuya herhangi bir ödeme yapılmayacak olması yönetimin elini rahatlattı. Orkan’dan da bu yılın ikinci yarısı için 250 bin euro’luk kaynak gelince Beşiktaş’ın elindeki rakam 1 milyon 675 bin euro’ya kadar yükseldi.

ADVOCAAT'TAN ŞAŞIRTICI SÖZLER : "OĞUZHAN SİNİR BOZUCU BİR OYUNCU!"


Sergen sözleşmesini imzaladıktan sonra Emre Kocadağ, Erdal Torunoğulları ve Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olduğu masada, “bu takıma heyecan verecek bir oyuncu lazım” dedi. Mario Gomez transferi nedeniyle Fiorentina ile aralarında bağlar bulunan Torunoğulları, “öyle bir adam var ama biraz arıza” dedi… Sergen’in cevabı, “severim deliyi…” olunca operasyon başladı.

12-13 saat için Gana asıllı Alman pasaportlu futbolcunun transferi bitti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder