Marcelo ile Lyon taraftarları arasındaki kriz bitiyor mu? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Marcelo ile Lyon taraftarları arasındaki kriz bitiyor mu?

Share This

Adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Marcelo Guedes, Lyon taraftarları ile arasındaki krizi bitirmek için ilk adımı attı.


siyahlabeyaz | Son dönemde Lyon taraftarlarınca istenmeyen adam ilan edilen Brezilyalı stoper, 2-1 kazanılan Bordeaux maçının ardından takımı deplasmandaki maçta yalnız bırakmayan seyircilerin yanına gitti ve özellikle de bir taraftarla sohbet etti.


Marcelo ile Lyon taraftarları arasında büyük kriz

Lyon'un Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile 2-2 berabere kalarak gruptan çıktığı maçın ardından bir taraftar üzerinde eşek fotoğrafı olan ve "Marcelo bu kulübü terk et" yazılı bir pankartla sahaya atlamıştı.

Marcelo ayrılık kararı almıştı

Tecrübeli savunma oyuncusunun, Lyon taraftarlarının ailesine de hakaretler etmesi üzerine Fransa Ligi ekibinden ayrılmaya karar verdiği belirtilmişti.


Marcelo'nun performansı

32 yaşındaki Marcelo bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6 olmak üzere toplam 17 resmi maça çıkarken, gol veya asiste imza atmadı, 3 kez sarı kartla cezalandırıldı. (Ajansspor Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder