Mehmet Demirkol: Sen Gerrard'a gel dediğin zaman 'maaşlar ödenmiyor sizde di mi; çok iyi!' mi diyecek? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol: Sen Gerrard'a gel dediğin zaman 'maaşlar ödenmiyor sizde di mi; çok iyi!' mi diyecek?

Share This

Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluş olan beIN Sports'ta ekranlara gelen beIN Manşet programında Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Sergen Yalçın ve ekibine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Mehmet Demirkol'un gündeme dair açıklamaları şu şekilde:

Çağdaş Atan'ın Beşiktaş'ta göreve başlayacak olmasıyla ilgili Mehmet Demirkol: ''Teknik direktörünü yeniliyorsan, birlikte çalışmak istediği insanlara da okey diyeceksin."


"Beşiktaş'ın Oğuzhan'a 2 senedir ihtiyacı vardı. Oğuzhan, şu zamana kadar bunu veremedi. Ben gitmesinin doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. Yeniden başlayabileceği bir yerde EURO 2020'ye hazırlanmak, orada olmak, daha sonra güçlü bir şekilde devam etmek istemesini doğru buluyorum. Yeniden başlayabileceği bir yerde EURO 2020'ye hazırlanmak, orada olmak, daha sonra güçlü bir şekilde devam etmek istemesini doğru buluyorum. Şu anda Beşiktaş için doğru hoca yok!"

"700 milyon lira açık varsa Mayıs'a kadar, kimi getireceksin, nasıl getireceksin? Steven Gerrard'ın adı geçiyordu. Yazdan beri bu yönetimin aklında olan bir isim. Sen Gerrard'a gel dediğin zaman 'maaşlar ödenmiyor sizde di mi; çok iyi!' mi diyecek?" (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder