Şenol Fidan'dan flaş sözler : "Hakemler niyet olarak bize direniyorlar!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Fidan'dan flaş sözler : "Hakemler niyet olarak bize direniyorlar!"

Share This

Süper Lig'in 19. haftasında yeni stadında Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ın golü Burak Yılmaz'dan gelirken, İzmir ekibinin gollerini Halil Akbunar ve Borges kaydetti.


siyahlabeyaz | Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Şenol Fidan, şöyle konuştu:

 "Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Buraya moral bulmak için gelmiştik ama Göztepe'nin yarattığı ambiyansla 15-20 dakika bize baskı uygulayacağını da biliyorduk. Oyunda ortaktık, iyi mücadele etti oyuncularımız."


"Oyuncu arkadaşlarımızın 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Karakter ortaya koydular. Ama son maçlardan kalan bir kırılganlık var."

"Burak'ın yakaladığı bir pozisyon var. Belki atsa daha farklı olabilirdi."

"Hakem enteresandı bugün bence. Bunu bir mazeret olarak sunmuyorum ama son 4-5 maçtır hakem arkadaşlar bir şeyler vermemek için bize karşı direniyorlar gibi geliyor bana."

''Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor. Bunu da bu oyuncular dağıtacak. Her şey bir galibiyete bakıyor. Önümüzdeki haftalarda bunu dağıtacağız.''

"İlk 20 dakikayı iyi geçtik ama sonra kaptırdığımız bir toptan gol yedik. Sonra oyunda ortaktık, oyuncular iyi mücadele etti, bir karakter koydular. Son yaşadıkları olaydan dolayı bir kırılganlık söz konusu."

Gökhan Gönül kadromuzdaydı. Dün idmana çıkmamıştı, buna rağmen oynatmayı düşünüyorduk. Sabah kahvaltıya kalkamadı. Bunun üzerine Douglas ile motivasyon konuşması yaptık. Daha sağlıklı olduğu için onu oynattık.

"Caner çok maç oynadı ve yük aldı. Arka adalesinde problem vardı. Tabiri caizse jantta gidiyordu. Fiziksel ve mental anlamda diri oyuncularla başlamak istedik." (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder