SON DAKİKA | Emre Kocadağ : "Beşiktaş ağlamaz, Beşiktaş yumruğunu...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Emre Kocadağ : "Beşiktaş ağlamaz, Beşiktaş yumruğunu...!"

Share This

Kaybedilen Göztepe karşılaşması sonrası Beşiktaş camiası ayakta... Taraftarından yönetimine Göztepe karşılaşmasında verilen hakem kararları ve bugüne kadar siyah beyazlı kulübe yaşatılan haksızlıklar için ayağa kalkmaya hazırlanıyor...


siyahlabeyaz | Emre Kocadağ'ın açıklamaları şöyle...

"MHK'ya ve bütün hakemlere sesleniyorum. Bizim için bu sezon adaletli maç yöneten hakem çok az gördüm. Türkiye'nin gururu denilen hakemin yaptıkları ortada. Bugünkü hakemin yaptığı da ortada."


"Bugünkü hakem kuralları bilmiyordu. Bir kişi çıkıp doğru düzgün öğretemiyor mu? Diaby'e yapılan hareketi VAR da uyarmıyor. Bizim her hafta çıkıp ağlama sızlama gibi bir huyumuz yok. Beşiktaş ağlamaz. Beşiktaş yumruğunu masaya vurup yıkıp geçecek artık"

"Artık farklı bir yol izleyeceğiz. Bu oyunu yapanlara karşı bu oyunu bozmak için gerekeni yapacağız. Kimse merak etmesin."

"Biz bugün yarışın dışında kalırız ama oyunun dışında kalmayız. Biz gerekenleri yapıyoruz ve yapacağız. Kural hatası varsa başvurumuzu yaparız ama MHK ve TFF oyunu bilmeyen hakemini ne yapacak?"

"Bu emekler heba olduktan sonra köklü bir çözüm verilmesi gerekiyor. Ya bu hakemler değişecek, ya da eğitimler gelecek. Yine de yaşanmayacağını sanmıyorum. Saha içini toparlayınca daha iyi bir yere gider Türk sporu."


"Bizim plan ve projemizde yoktu hoca değişimi ama Beşiktaş da plansız değil. Bu karar alınırken de belli bir plan yapıldı. Aklımızda bazı isimler var, bu hafta içinde netleşir. Yarın da bitebilir, sonra da bitebilir."

"Şu an havlu attı denebilir mi bilmiyorum ama puanlar yakın. Gerçekçi olmak gerekirse hedeften uzaklaştık. Gelen teknik direktör de bunu değiştirmeye çalışacak. Biz mücadeleyi bırakmayacağız. Elimizden geleni yapacağız."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder