Sergen Yalçın'dan Abdullah Avcı ve Beşiktaş açıklaması! : "Saygısızlık yapmayalım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan Abdullah Avcı ve Beşiktaş açıklaması! : "Saygısızlık yapmayalım"

Share This

Siyah beyazlı kulübün efsanelerinden biri olan Sergen Yalçın, isminin teknik adamlık koltuğu için her dönemde Beşiktaş ile anılması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Spor'a verdiği özel röportajda isminin Beşiktaş ile anılması hakkında açıklamalarda bulundu.

İlerisi için kariyer hedefleri olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, Beşiktaş'la adının gündeme gelmesinin gurur verici olduğunu fakat Abdullah Avcı'ya saygısızlık yapılmaması gerektiğini söyledi.


"ABDULLAH HOCAYA SAYGISIZLIK YAPMAYALIM"

Herkesin hedefleri var, bizim de hedeflerimiz var. Şans gelirse biz de değerlendireceğiz. Abdullah hocaya saygısızlık yapmayalım. Çok değerli, karakterli bir insan. Başarılı olmasını istiyorum.

SON DAKİKA | BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ AÇIKLADI : "TRANSFER BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR!"

"BEŞİKTAŞ İLE ADIMIN ANILMASI BENİ ONURLANDIRIYOR"

Beşiktaş ile benim ismimin gündeme gelmesi tabi ki güzel, bizi onurlandırıyor. Her şeyin bir zamanı var. Doğru zaman geldiğinde umarım bir yere terfi ederiz.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder