Sergen Yalçın'dan Emre Kocadağ'a transfer ricası : "Benim alacağım parayı...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan Emre Kocadağ'a transfer ricası : "Benim alacağım parayı...!"

Share This

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olarak açıklanması beklenen Sergen Yalçın'ın ilk transfer isteği belli oldu. Sergen Yalçın, Guilherme konusunda Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'a ricada bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Sergen Yalçın geldi... imzası için Abdullah Avcı’nın fesih sözleşmesine imza atması bekleniyor. Oğuzhan Özyakup da gitti. Sergen’in arayıp, ''bir yere gitme. Beraber çok iyi işler yapacağız'' demesine rağmen Oğuzhan’ın Feyenoord’a gitme kararı alması Sergen’i hayal kırıklığına uğrattı.


Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün kendisinin takımın başına geçmesinde önemli bir katkısı bulunan Emre Kocadağ’la bir görüşme yaparak, “benim alacağım parayı düşünmeyin. Sonra hallederiz ama elimizde bütçe olursa Guilherme’yi alırsak iyimiş yaparız” dediği bildirildi.

Ancak şu an için Beşiktaş’ın elinde transfer için herhangi bir bütçe bulunmadığı bu yüzden Guilherme transferinin çok zor olduğu gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder