Sivas yenilgisi sonrası yapılan olağanüstü toplantıda flaş çıkış! : "Biz transfer yok diyoruz, hoca bizi ateşe atıyor..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sivas yenilgisi sonrası yapılan olağanüstü toplantıda flaş çıkış! : "Biz transfer yok diyoruz, hoca bizi ateşe atıyor..."

Share This

Sivasspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi aralarında Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ’ın olduğu bazı yöneticilerle olağan üstü bir toplantı yaptı.


siyahlabeyaz | Çebi başkanlığında yapılan olağanüstü toplantının ikinci bölümüne Abdullah Avcı’nın basın toplantısında söylediği sözleri damga vurdu.


* Transfer istemiyorum haberleri var. Bunlar tamamen yalandır, bilginiz olsun.
* Saha dışı sıkıntıları mevcut ne yazık ki.
* Ekonomik anlamda yönetim geldiğinden itibaren bir şeyler yapıyor, uygulamaya çalışıyor.
* Attığımız gol, organizasyon golü değil.
* Yaş ortalamamız yüksek ve rakip daha genç, bu oyuna dayanamazsınız.
* Vazgeçmeden devam etmek zorundayım.
* Dünyanın sonu değil.

Erdal Torunoğulları’nın, “biz transfer yok diyoruz, hoca bizi ateşe atıyor” diye tepki verdiği bildirildi. Çebi’nin özellikle bu açıklamalar çok kızdığı, Pazartesi ya da Salı günü tecrübeli teknik adamla bir araya gelerek bu sözlerine açıklama isteyeceği bildirildi. Avcı’nın yapacağı savunmaya göre Beşiktaş’ta hafta içinde bir teknik direktör değişikliğinin gündeme geleceği konuşuluyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder