SON DAKİKA | Beşiktaş Sergen Yalçın'a kavuştu... Resmi siteden flaş paylaşım bekleniyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Beşiktaş Sergen Yalçın'a kavuştu... Resmi siteden flaş paylaşım bekleniyor...

Share This

Abdullah Avcı'nın görevinin son bulması ile birlikte siyah beyazlı taraftarların merakla beklediği teknik direktörlük koltuğu bir Beşiktaş efsanesi ile doldu. Sergen Yalçın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu.


siyahlabeyaz | Alınan seri mağlubiyetlerin ardından büyük tepkiye maruz kalan Abdullah Avcı hafta sonu oynanacak olan Göztepe karşılaşması öncesi siyah beyazlı kulüp ile yollarını ayırmıştı.


Bu ayrılığın ardından Ahmet Nur Çebi yönetiminin Sergen Yalçın ile İstanbul'da bir araya geldiği ve anlaşmaya varıldığı iddia edilmişti.

Sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlarında büyük destek verdiği Sergen Yalçın ile siyah beyazlı kulüp resmi hesabından anlaşmaya varıldığını son dakika olarak açıkladı.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ta

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.

İmza ve antrenman Vodafone Park'ta...

Beşiktaş Kulübü, yarın saat 19.03'te Sergen Yalçın için Vodafone Park'ta taraftarların da katılacağı bir imza töreni düzenleyecek ve takım antrenmanını statta yapacak.

Dalgakıran'dan flaş açıklama...

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: "Yarın 19.03 de tüm Beşiktaşlıları mabedimize bekliyoruz." açıklamasını yaptı.


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder