Abdullah Avcı’nın avukatından şok çıkış! Öyle bir şart koştu ki... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’nın avukatından şok çıkış! Öyle bir şart koştu ki...

Share This

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ve ekibinin Ahmet Nur Çebi’den önce herhangi bir ödeme almadığı ortaya çıktı. Avcı’nın Orman’la sezon başında kendisi için yıllık 12 milyon TL, yardımcıları içinde toplamda 2 milyon TL’ye anlaştığı bildirildi.


siyahlabeyaz | Ancak Çebi gelene kadar Avcı ve yardımcılarının Orman yönetiminden hiç tahsilat yapmadığı belirtildi. Ancak Çebi’nin gelmesinden sonra Avcı’ya 500 bin TL’lik yardımcılarına da toplamda 100 bin TL’lik bir ödeme yapıldığı ortaya çıktı.


Avcı’nın ayrılığı konusunda henüz iki tarafın anlaşmadığı tecrübeli teknik adamın tazminat hakkının ise saklı olduğu gelen bilgiler arasında. Avcı’nın avukatının ise tazminat için pazarlık yapmak için öncelikle Avcı’nın yaklaşık 7 milyon TL’yi bulan şimdiye kadar ki olan alacağını tahsil etmeyi şart koştuğu bildirildi. Ayrıca Avcı’nın avukatının yardımcıları konusunda da görüşmeleri yürüten kişi olduğu öğrenildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder