Avrupa basınının Sergen Yalçın şaşkınlığı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Avrupa basınının Sergen Yalçın şaşkınlığı!

Share This

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta düzenlenen görkemli imza töreniyle Avrupa basınının gündemine oturdu.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın'ın imza törenini 22 bin taraftar tribünden takip etti ve bu alanda rekor kırıldı. Guti Hernandez için 20 bin, Quaresma için ise 18 bin taraftar tribünleri doldurmuştu.


Tribündeki 22 bin kişinin yanısıra 5 bin kişi ise stat kapılarında kaldı. Sadece kapalı ve açık tribünü açan yönetim, tribünler dolunca kapıları kapattı ve 5 bin kadar taraftar dışarıda kaldı.

İngiliz Gazetesi Daily Mail, Sergen Yalçın için düzenlenen bu görkemli imza törenini manşetine taşıdı ve 'İnanılmaz bir karşılama' ifadelerini kullandı.

"KAHRAMANLARA YAKIŞIR"

Gazete, çiçeği burnunda teknik adam için düzenlenen imza töreninin 'kahramanlara yakışır' bir organizasyon olduğunu yazdı. Beşiktaş taraftarının meşalelerle görsel şölen oluşturmasına da ayrı bir parantez açan Daily Mail, stadyumda muhteşem bir atmosfer oluştuğunu belirtti.
(Hürriyet)
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder