"Tereddüdüm vardı ama imza törenini hakikaten ağzım açık izledim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Tereddüdüm vardı ama imza törenini hakikaten ağzım açık izledim"

Share This

NTV’de yayınlanan programda Murat Kosova, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Kosova’nın yaptığı açıklamalar:


-BU KADAR HEYECANLANDIĞINI GERÇEKTEN GÖRMEDİM-

“Sergen’le uzun süre beraber çalıştık. Şahsen de kendisini çok severim. Onun bu kadar heyecanlandığını gerçekten görmedim. Ben onu genç takımda oynarken tanıdım, o kadar eski. Bu kadar karabulutlar dolaşırken başka ne olsaydı böyle hava değişirdi? Kendisini yakından tanımama ve beraber çalışmış olmama rağmen şüpheyle bakıyordum, çünkü Sergen için de endişem vardı. Acaba gelmek için doğru zamanı mı seçti? Acaba Sergen’in o kadar kredisi olup olmadığı konusunda tereddüdüm vardı ama imza törenini hakikaten ağzım açık izledim. Bir anda sezon başı ve şampiyonluk yoluna çıkıyormuş hissine kapıldım. Öyle bir atmosfer yaratıldı. O karabulutları biraz olsun bertaraf etmek için daha iyi sahne, daha iyi senaryo olamazdı. Ama sonuçta herkes sahadaki sonuçlara bakacak.”

-SERGEN’E AYNI HAKSIZLIKLAR YAPILMASIN-

“Sergen’in iş çok zor. Eğer 2-3 maç sonra bu hava kaybolup Abdullah Avcı’nın son dönemdeki durumu yaratılırsa haksızlık olur. Abdullah Avcı’ya haksızlık yapıldığı kanaatindeyim, bari Sergen’e aynı haksızlıklar yapılmasın” ifadelerini kullandı.
(ortacizgi.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder