Beşiktaş sezon sonu bombayı patlatıyor! Fenerbahçeli eski futbolcu... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş sezon sonu bombayı patlatıyor! Fenerbahçeli eski futbolcu... .

Share This

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle yeni bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden start verildi. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Tyler Boyd, Jeremain Lens, Loris Karius ve Pedro Rebocho gibi isimlerle yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlılarda 47 yaşındaki teknik adam, bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş tecrübeli oyuncunun transferi için yönetime rapor verdi. Son dakika Beşiktaş haberleri...


siyahlabeyaz | Sezona teknik direktör Abdullah Avcı ile giriş yapan ancak alınan üst üste kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga, Wolverhampton ve Slovan Bratislava ile mücadele ettiği K Grubu'nu son sırada tamamlayarak Avrupa'ya veda etmişti.


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'a iki maçta da 3-2 mağlup olarak kupadan da elenen Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın görevine son verilmişti.

Avcı'nın yerine son olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'u çalıştıran ve futbol oynadığı dönemde Beşiktaş efsanesi olan Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren Kara Kartal, 47 yaşındaki teknik direktörle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yalçın'ın takımın başında çıktığı ilk maçta Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek yeni bir sayfa açan Beşiktaş, zirve yarışını sonuna kadar sürdürmek isterken, bir yandan da sezon sonu gidecek ve gelecek oyuncular belirlenmeye başlandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, istenen performansı veremeyen Tyler Boyd, Jeremain Lens, Loris Karius ve Pedro Rebocho gibi isimlerle yollarını ayıracak. Yapacağı takviyelerle gelecek sezon yarışacağı tüm kulvarlarda başarı elde etmek isteyen siyah-beyazlılarda 47 yaşındaki teknik adamın hedefindeki ilk isim ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile özellikle kaleci konusunda gelecek sezonun değerlendirmelerini şimdiden yapan Sergen Yalçın'ın Çebi'ye, "Atanımız ve tutanımız iyi olmalı. Karius'la olmaz. Yerli bir kaleci tercih ederim. Volkan Babacan ve Gökhan Akkan en iyi alternatifler" dediği bildirildi.

Yalçın'ın isteği doğrultusunda hareket edecek olan yönetimin Volkan Babacan transferi için önümüzdeki günlerde Medipol Başakşehir yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

VOLKAN OLMAZSA GÖKHAN

Yerli kaleci takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılan Kara Kartal, Volkan Babacan'ın transferinde pürüz çıkması halinde Çaykur Rizespor forması giyen Gökhan Akkan'ı transfer etmek için girişimlerine başlayacak.

25 yaşındaki kalecinin adı sezon başında da Beşiktaş ile anılmış ancak transferi gerçekleşmemişti. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder