Beşiktaş’a Abdullah Avcı şoku! “Bir an önce paramı ödeyin…” protestosu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’a Abdullah Avcı şoku! “Bir an önce paramı ödeyin…” protestosu

Share This

Beşiktaş, Abdullah Avcı konusunda sıkıntıya düştü. Abdullah Avcı, alacakları nedeniyle flaş bir girişim yaptı. Bu arada Abdullah Avcı, Kasımpaşa'dan sonra Konyaspor'u da reddetti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Abdullah Avcı kriziyle baş başa. Beşiktaş’ta 24 Ocak’ta yapılan görüşmenin ardından Abdullah Avcı ile yollar 29 Ocak’ta resmen ayrılmıştı… iki taraf arasında bir konsensüs olmadan yaşanan ayrılık sonrasında Abdullah Avcı’nın avukatı siyah-beyazlı kulübe 2019 yılında yapılmayan ödemelerin bir an önce gerçekleştirilmesi için protesto mektubu gönderdi. 


Beşiktaş’la yaptığı anlaşma gereği maaşını 10 eşit taksitte ayda 1.2 milyon TL olarak kazanan Abdullah Avcı’ya, siyah-beyazlı yönetim Ağustos-Aralık dönemi için 2.5 milyon TL’lik ödeme yaptı. Bu dönemde 6 milyon TL alması gereken Abdullah Avcı’nın avukatı ise ödenmeyen 3.5 milyon TL’nin Şubat sonuna kadar müvekkilinin hesabına yatırılmasını istedi. Abdullah Avcı’nın avukatının Ocak ayıyla ilgili herhangi bir bildirim yapmaması dikkat çekti.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA 4 İSMİN ÜZERİNİ ÇİZDİ!


Abdullah Avcı, Kasımpaşa'dan sonra Konyaspor'u da reddetti

Abdullah Avcı’nın avukatının yaptığı bildirim sonrasında Beşiktaş’ın hukuk kurulunun eski teknik direktörün avukatıyla bir toplantı talep ettiği ve ayrılık şartlarının bir kez daha masaya yatırılmasını talep ettiği gelen bilgiler arasında. Abdullah Avcı’nın ise şu anda tatilde olduğu, Kasımpaşa’dan sonra Konyaspor’dan da gelen görüşme tekliflerini en azından sezon sonuna kadar değerlendirmek istemediğini bildirdiği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder