Beşiktaş’ın izlemeye gittiği genç oyuncu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın bir süredir Kosta Rika’nın Saprissa takımında oynayan Manfred Ugalde’yi izlediği iddia ediliyordu… oyuncunun menajeri de yerel basına Beşiktaş’ın Pazar günü oynanacak Alajualense derbisinde Ugalde’yi izleyeceğini açıkladı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, genç yıldız Manfred Ugalde’yi izlemeye gitti. Ancak genç oyuncu daha 8’inci dakikasında yaptığı hareketle oyundan atılınca San Jose’ye kadar giden Beşiktaş’ın scoutları büyük hayal kırıklığı yaşadı.


1-1 biten derbi sonrasında Saprissa taraftarları ise Beşiktaş’a ateş püskürdü… 17 yaşındaki Ugalde’nin kendisini siyah-beyazlılara beğendirmek için aşırı konsantre olduğu için kırmızı kart gördüğünü  iddia ettiler. Ancak pek çok Saprissa taraftarı rakip ekipten Maclean’in Ugalde kendisine dokunmadan şov yaparak genç oyuncunun atılmasını sağladığı için ateş püskürdüler. Bazı Saprissa taraftarları ise Maclean’ı, “belki de genç bir oyuncunun kariyeri ile oynadın” diyerek suçladılar. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder