Boateng’in gelmesi Ljajic’in kimyasını bozdu! Sergen Yalçın'a flaş sözler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Boateng’in gelmesi Ljajic’in kimyasını bozdu! Sergen Yalçın'a flaş sözler...

Share This

Beşiktaş’ta geçen sezonun çok gerisinde olan Adem Ljajic’in derdinin para olduğu iddia edildi. Sırp oyuncunun içeride 3 aylık parasının bulunduğu yönetimin kendisine söz vermesine rağmen ödeme alamadığı gelen bilgiler arasında.


siyahlabeyaz | Ljajic’in kendisiyle aynı bölgede oynayan Boateng’in transferinden sonra Sergen’le bir görüşme yaptığı ve “her gelen bize söz veriyor ara kimse sözünü tutmuyor. Bize paralar ödenmiyor. UEFA ile sorunumuz olduğu, ceza bile alacağımız anlatılıyor. Ama sonra gidip Boateng transfer ediliyor” diye isyan ettiği öğrenildi.


Sergen’in ise Sırp oyuncuya, “ben kulübün çocuk takımından geliyorum. Burada her zaman paralar geç ödendin. Hem de çok geç ödendi. Ama sonunda ödendi. Ben de senin gibi çok isyan ettim. Paranı alamadığın için oynamayacak mısın? Seni zorla oynatamam. Ama şunu unutma burada oynamazsan, kimse sana burada verdiği parayı da vermez. Beşiktaş’tan 3 kuruşa oynayacağın bir takıma gidersin” unutma diye rest çektiği bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder