Beşiktaş’ta Burak Yılmaz seriye bağladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz seriye bağladı

Share This

Beşiktaş’ta geçen hafta Göztepe deplasmanında penaltıdan ağları havalandıran Burak Yılmaz, dün de sahneye çıktı. Burak Yılmaz, 29. dakikada şık bir vuruşla fileleri sarstı ve ligdeki gol sayısını 7’ye çıkardı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Burak Yılmaz beklenen formuna ulaştı. Sezonun ilk yarısında istikrarsız bir görüntü çizen kaptan, ikinci devrede ise 3. lig maçında da 90 dakika sahada kaldı.


Göztepe deplasmanında penaltıdan ağları havalandırmasına rağmen takımına puanı getiremeyen Burak, Rize’de ise açılış golünü atan isimdi. Atiba’nın pasında usta işi bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderen Burak, takımını ateşledi. Hücumda Rize stoperlerine büyük zorluk çıkartan tecrübeli futbolcu, Gökhan’ın attığı ve skoru 2-1’e getiren golden sonra ise en çok sevinen isimlerden biriydi.

ALİ ECE'DEN RİZESPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI LORIS KARIUS'A SERT ELEŞTİRİ...


Yine boş geçmedi

Ligdeki gol sayısını 7’ye çıkartan Burak, geçen sezon da Beşiktaş’a geldikten sonra çıktığı Rize deplasmanında ağları boş geçmemiş, 7-2’lik maçta 1 gol atmıştı. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder