Beşiktaş’ta Loris Karius devri kapandı… Ya Gökhan! Ya Volkan - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Loris Karius devri kapandı… Ya Gökhan! Ya Volkan

Share This

Beşiktaş’ta Loris Karius’un yediği goller krize neden oldu… yönetim “gençler oynasın” istiyor. Sergen Yalçın da, Alman kaleciyi oynatmak istemiyor. Ancak gençler Ersin ve Utku’nun bir türlü hazır olmaması yüzünden büyük bir sıkıntı yaşanıyor.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın kaleci antrenörleri Hakan Çalışkan ve kendisiyle beraber Malatyaspor’dan gelen Levent Açıl’l bir görüşme yaptı. “bana bir kaleci hazırlayın. Utku olur. Ersin olur. Ama birisini hazırlayın. Yeter artık bu Karius’tan” dediği bildirildi.


KARIUS SEVGİLİSİNDEN AYRILDI GECELERE DALDI

Bu arada Karius’un yaşadığı form düşüklüğünün arkasında Alman sevgilisi Sophia Thomalla ile ayrılmasının yattığı iddiası ise gündeme geldi. Karius’un son dönemde İstanbul gecelerinde daha fazla göründüğü bu yüzden performans ve konsantrasyon sorunu yaşadığı da iddialar arasında. 

GELECEK SEZON YA GÖKHAN YA VOLKAN BABACAN

Öte yandan Sergen Yalçın’ın, Ahmet Nur Çebi’yle özellikle kaleci konusunda gelecek sezonun da değerlendirmelerini yaptığı bildirildi. Sergen’in, Çebi’ye, “atanımız ve tutanımız iyi olmalı. Karius’la bu iş olmaz. Yerli bir kaleci tercih ederim. Gökhan (Rizespor) ve Volkan (Başakşehir) en iyi alternatifler” dediği bildirildi. Yönetimin sezon bitmeden bir kaleciyle anlaşmak için kolları sıvadığı ise gelen bilgiler arasında. Ayrıca Sergen’in iyi de bir yedek kaleci istediği bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder