Sergen Yalçın’dan, Mircea Lucescu ricası… Ahmet Nur Çebi’den, Fikret Orman’a Abdullah Avcı resti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın’dan, Mircea Lucescu ricası… Ahmet Nur Çebi’den, Fikret Orman’a Abdullah Avcı resti

Share This

Mircea Lucescu’nun sportif direktör olarak Beşiktaş’ın başına geçmesinin Sergen Yalçın’ın tercihi olduğu ortaya çıktı… Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, gençleşmek zorunda olduklarını ve bunun için keşfedilmemiş topraklardaki oyuncuları bulabilecek bir isme ihtiyacı olduklarını söyledi. Kendisinin sadece sahayla ilgilenmesini istediğini anlattı.


siyahlabeyaz | Sergen ise Lucescu’nun Shakhtar’da yaptıklarını anlatırken, “en doğru isim o olur. Onunla da çok iyi çalışırız” dedi. Çebi de, Kocadağ’ı, Lucescu ile görüşmesi için Bükreş’e gönderdi.


Bu arada Lucescu’nun Beşiktaş teknik direktörü olduğu dönemde karşısına alıp futbol tartıştığı tek ismin Sergen Yalçın olduğu bildirildi. Hiçbir futbolcusunun fikirlerini dinlemeyen Lucescu’nun yardımcılarından bile daha fazla Sergen’le taktiği dahi tartıştığı bildirildi.

ÇEBİ, ORMAN’LA AVCI YÜZÜNDEN DEVAM ETMEDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin dergideki yazısında yer alan, “göreve geldiğimizde Futbol Takımımızın antrenörü olan Abdullah Avcı ile Beşiktaş'ın hedefleri ekseninde devam etmeme kararı aldık” ifadesi dikkat çekti.

O dönemde ortaya atılan, “Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı ile devam etmeyecek” iddiasının da gerçek olduğu ortaya çıktı. Çebi’nin, Avcı’yı istememesinin daha Fikret Orman döneminde başkan yardımcılığı yaptığı döneme dayandığı bildirildi. Çebi’nin Orman’la yola devam etmemesinin altında pek çok neden yatarken, bunlardan birisinin de Orman’ın her fırsatta, Şenol Güneş’in yerine Avcı’yı getirme isteğini açıklaması oldu.

Hatta o dönemde Güneş’in milli takıma gitmesi için kendisine bir nevi mobing uygulandığı iddialarının bile bu tartışmaya dayandığı yine gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder