Boateng sahada olacak mı? 4 isim kart sınırında... İşte Sergen Yalçın'ın Rize 11'i! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Boateng sahada olacak mı? 4 isim kart sınırında... İşte Sergen Yalçın'ın Rize 11'i!

Share This

47 yaşındaki teknik adam yönetiminde ilk maçına çıkan Beşiktaş'ta cezası biten Mohamed Elneny oynayabilecek durumda ancak Necip Uysal ise sarı kart cezalısı. İşte Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı 11'i...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde ilk maçına bugün çıkıyor. Abdullah Avcı ile yollarını ayıran ve Sergen Yalçın ile anlaşan Beşikaş, Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk oluyor.


Çaykur Didi Stadı'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligdeki 19 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgiyle 30 puan toplayan Beşiktaş, lider Demir Grup Sivasspor'un 11 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'TAN VAN PERSIE İTİRAFI! ÖZÜR DİLEDİ...


Göztepe maçında sarı kart gören Necip Uysal ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Lens ve Dorukhan'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

SON 6 MAÇTA 2 GALİBİYET!

Siyah-beyazlılar, ligde son 6 maçta sadece 2 kez kazanabildi. Bu karşılaşmaların 4'ünü mağlup tamamlayan Beşiktaş, 6 maçta 6 puan elde edebildi. Kara Kartal, son 9 resmi karşılaşmada ise yine 2 defa rakiplerine üstünlük kurabildi.

Ligdeki 6 maçta 2 galibiyet alabilen siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 3 maçtan ise mağlup ayrıldı.


KART SINIRINDA 4 İSİM

Süper Lig’de bu akşam Çaykur Rizespor’a konuk olacak Beşiktaş’ta bu karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Burak Yılmaz, Umut Nayir, Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson, bugün sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Gaziantep FK ile Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

9 MÜCALEDE 20 GOL

Son olarak kupada 24 Erzincanspor'u 3-0 yendiği maçta gol yemeyen Kara Kartal; sonraki oynadığı 9 karşılaşmada kalesinde gol gördü. Söz konusu 9 mücadelede toplam 20 gol yiyen Beşiktaş, Süper Lig'in son 7 maçında ise rakiplerinin golüne engel olamadı.

SERGEN YALÇIN'IN RİZE MAÇI KADROSU

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ç. Rizespor maçı kadrosuna 21 futbolcuyu dahil etti:

Kaleciler: Karius, Utku
Defans: Roco, Victor Ruiz, Douglas, Vida, Caner, Rebocho, Gökhan
Orta Saha: Elneny, Atiba, Mertcan, Kartal, Ljajic, N'Koudou, Diaby, Boyd, Kaan
Forvet: Burak, Güven, Umut

BOATENG RİZESPOR KARŞILAŞMASINDA OYNAYACAK MI?

Boateng lisansı çıkarılmasına rağmen Rize karşılaşmasının kadrouna dahil edilmedi.

MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Oğuz, Abdullah, Aminu, Boldrin, Oğulcan, Skoda.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, N'Koudou, Burak. (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder