Oğuzhan’dan Van Persie itirafı! Özür diledi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe forması giydiği dönemde derbi karşılaşmalarına damga vuran iki isim Oğuzhan Özyakup ve Van Persie idi. Ancak Beşiktaş’tan Hollanda takımlarından Feyenoord’a transferi gerçekleşen yıldız orta saha, Van Persie ile ilgili merak edilenlere de cevap verdi.


siyahlabeyaz | Devre arası transfer döneminde Hollanda’nın Feyenoord takımına kiralık giden Oğuzhan Özyakup, 2017’de Van Persie ile yaşadığı tartışmayı anlattı.


Hollanda basınında yer alan haberde, Vodafone Park’taki Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçında Van Persie ile tartışmasının hatalı olduğunu kabul eden yıldız orta saha, “Van Persie ile bir süre konuşmadık o kavgadan sonra. Ancak daha sonra aradım ve kendisinden özür diledim. O dönem geçtim, ileri gittim. Maç esnasında olaylar çok hızlı gelişti” dedi.

ADVOCAAT'TAN ŞAŞIRTICI SÖZLER : "OĞUZHAN SİNİR BOZUCU BİR OYUNCU!"


Van Persie ile eski arkadaş olduklarını aktaran Oğuzhan, “Arsenal altyapısında iken tanıştık. Van Persie’den Arsenal’de çok şey öğrendim” ifadelerini kullandı. (Celal Umut Eren / Skorer Dışa Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder