"Bundan daha net skoru etkileyen hata olmaz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

beIN SPRTS HABER'de yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Göztepe-Beşiktaş maçındaki kural hatası ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un yaptığı açıklamalar:


-Bundan daha net skoru etkileyen hata olmaz-

"Bu tip bir durumda bu kararın gecikmesinin ne gibi bir anlamı olabilir ki? Çok açık, çok net. Ben MHK'nın başında olsam politikam şu olur: Direk 20 santimetre kısa, sahanın boyu 10 metre kısa, bir takım maçın 10 dakikasında 13 kişiyle oynadı gibi oyunun kendisini kökten değiştirecek bir hata yapılmamışsa, bütün kararları hakem hatası sınıfına koyarım." 'Hakem orada yanlış karar verdi dolayısıyla maçın tekrarına gerek olmaz' derim. 'Fubolu etkileyen fiziki durumlar dışında, hakemin bir kararı yanlış uygulaması sonucu maç tekrar edilebilir.' kararı görüşülüyorsa, bu maç tekrar edilir. Çünkü bundan daha net skoru etkileyen hata olmaz." Tekrar edeyim; iki oyuncuya yanlış kırmızı kart göstersen bu kadar etkilemez."

-Buradan çıkacak karar, emsal karar olacak-

"Şunu söyleyeyim; şahsi fikrim: Alanya-Fenerbahçe maçında bir kural hatası yok. İkisi farklı pozisyonlar. Daha doğrusu şöyle söyleyim kural hatası olmadığını düşünenlerin haklı argümanları var. Göztepe-Beşiktaş maçında kural hatası olduğu kesin. Buradan çıkacak karar, emsal karar olacak. Tekrar kararı çıkmazsa bundan sonra 'bu tip durumlarda başvurmayın, çıkmayacak.' demektir." ifadelerini kullandı.
(beIN SPORTS)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder