Tekrar geri dönüşü zor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kiralık olarak Feyenoord'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, takımının Eredivisie'de Emmen'i konuk ettiği maçın 2. dakikasında gol buldu ve Hollanda macerasına oldukça hızlı bir giriş yaptı. Erman Özgür, Şenol Güneş'in Oğuzhan Özyakup'u A Milli Takım'da oynatıp oynatmayacağı konusundaki görüşlerini aktardı.


siyahlabeyaz | Ara transfer döneminde Beşiktaş ile yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup, kiralık olarak sezon sonuna kadar Feyenoord'a imza attı.


27 yaşındaki oyuncu, Emmen maçının henüz 93. saniyesinde golünü atmayı başardı. Bu gol aynı zamanda Oğuzhan'ın Feyenoord tarihinde ilk maçında ilk golünü en erken atan oyuncu olmasını sağladı. Erman Özgür, Oğuzhan'ın performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Oğuzhan'ın geri dönüşü kolay değil"

Erman Özgür, "Oğuzhan Feyenoord formasıyla ne yaparsa yapsın milli takıma seçilmesi zor. Oğuzhan gibi bir oyuncuya ihtiyacımız elbette var ama A Milli Takımımızın gruplarda başarılı olmuş bir kadrosu var. Oğuzhan 14 haftada müthiş bir performans sergilerse belki bu durum değişebilir. Ben Oğuzhan'ın geri dönüşünün kolay olmayacağını düşünüyorum" ifadelerine yer verdi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder