Burak Bıyıktay : "Tarihi bir mucize diyebilirim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Basketbol Süper Ligi‘nin 18. haftasında evinde konuk ettiği Galatasaray Doğa Sigorta‘yı 74-68’le geçen Beşiktaş Sompo Sigorta‘da koç Burak Bıyıktay açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Son 5 maçta 4 galibiyet alan Beşiktaş, zor zamanlar geçirmesine rağmen kendisini playoff potasına atarken, bu başarının mimarlarından Burak Bıyıktay da açıklamalar yaptı.


Bıyıktay açıklamasında, ”Müthiş bir direnç gösterdik, herkesi kutluyorum. Dün akşam McKissic kontratını sonlandırdı ve sabaha kadar onunla uğraştık. Ama gerçekten bu çocuklarla gurur duyuyorum. Takımın en önemli skoreri gidiyor ama çıkıp böyle mücadele ediyorsunuz. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Alınlardan öpüyorum oyuncularımın. Her şeyi hak edecek bir mücadele ortaya koyuyorlar. İnşallah hak ettiklerini de alırlar.” dedi.

Takım içinde aile ortamı oluşturduklarını söyleyen tecrübeli koç, ”Bu tarihi bir mucize diyebilirim. Buraya geldikten sonra birçok galibiyet aldık. Herkesi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Basketball.com.tr)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder