Sergen Yalçın'dan maç sonu çarpıcı açıklamalar! "Hayatımda çok maç oynadım hiç heyecanlanmadım ama..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan maç sonu çarpıcı açıklamalar! "Hayatımda çok maç oynadım hiç heyecanlanmadım ama..."

Share This

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın deplasmanda kazanılan Rizespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Sergen Yalçın'ın maçın bitimi ile söylediği sözler...


"Bulunduğumuz mevcut şartlarda zor bir maça çıktık. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Eğer bir şeyler değişecekse bugün kazanmak çok önemliydi. Taraftarların güveni sağlamak adına da önemli bir adımdı. Kazandığımız için çok mutluyuz."

"Maçtan önce yaptığımız konuşmada bugün en önemli şeyin kazanmak olduğunu söyledik. Bir geri dönüş gerçekleşecekse bugün kazanmamız gerekiyordu."

"Biz bir şey yapacaksak, Beşiktaş taraftarını arkasına almak zorunda. 3 gün içinde Beşiktaş'ın nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştık. 45 dakika kontrol bizdeydi, 2. yarıda yoruldu oyuncularımız, Gökhan'ın attığı müthiş gol bize bir heyecan verdi."


"Oyuncuların güveninin gelmesi, camianın birleşmesi, onların güvenini sağlamak, biz bir şeyler olacaksak, taraftarların güvenini arkamıza almalıyız. Taraftarsız Beşiktaş olmaz."

"İlk defa kulübeye çıktık. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bugün itibariyle çok mutluyuz. Artık önümüzdeki haftaya bakacağız"


"İmza töreninde de inanılmaz ilgi vardı, gerçekten çok şaşırdım. taraftarın bu kadar büyük sevgisinin olması beni çok heyecanlandırıyor. Ben çok maç oynadım ama hiçbir maçta heyecanlanmadım."

"Hayatımda çok maç oynadım hiç heyecanlanmadım ama imza töreninde inanılmaz heyecanlandım. Taraftara, başkana ve yönetime karşı büyük sorumluluğumuz var. Beşiktaşlıların şüphesi olmasın. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağız."

"Bu sorumluluğun altından kalkacak gücümüz de var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

"Benim de teknik arkadaşlarımın da bu işin altından kalkacak gücü var. Kimsenin şüphesi olmasın, zorlukları yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün şartlar zordu, demoralize olmuş bir oyuncu grubu vardı, tekrar oyuna dönmeleri lazımdı, bugün nefes aldık."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder