Candaş Tolga Işık'tan çok konuşulacak Ali Naibi açıklamaları! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Candaş Tolga Işık'tan çok konuşulacak Ali Naibi açıklamaları!

Share This

Youtube’da yayınlanan “Kırmızı Çizgi Fitbol” programında Candaş Tolga Işık, Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi’ye transferler nedeniyle yapılan eleştirilerle ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Işık’ın yaptığı açıklamalar:


-ALİ NAİBİ’NİN BÖYLE BİR KARARI VE YETKİSİ OLAMAZ-

“Kime salça olacağını şaşırmış bir zihniyet var. Ben Ali Naibi ile beraber çalıştım ve onu çok iyi tanırım. Ali Naibi, işini çok iyi yapan bir adamdır. Şuna takıldılarsa eğer bu kolaycılık. ‘Rebocho’yu falan Ali Naibi getirdi’ Hayır, efendim. Bir kulüpte yönetici istemeden bir profesyonel hiçbir kararı veremez. Ali Naibi’nin ‘Rebocho’yu getireyim’ diye ne bir kararı, ne bir gücü, ne de bir yetkisi olamaz. Ali Naibi, iyi bir profesyonel. Türkiye’de o düzeyde çalışan adamların arasında en üst düzey kalibredeki adamlardan bir tanesidir. Twitter’da iki kişi Ali Naibi’nin ismini öğrenmiş, hayatı boyunca Ali Naibi’nin ne iş yaptığını bilmez, tanımaz, ne okumuş, ne eğitim almış, ne tecrübesi olduğunu bilmez, ‘Defol git Ali Naibi’ falan der. Eğer Ali Naibi’yi gönderip Bayern Münih’in sportif direktörünü getirebiliyorsan alkışlarım. Ali Naibi iyi bir Beşiktaşlıdır, o da zaten buna teşekkür eder”

-LİNÇ EDİLDİĞİ, SEVİLMEDİĞİ DURUMLAR VAR-

“Ali Naibi’deki sıkıntı şu. O pozisyondaki insanlar, direkt haber bildikleri için muhabir arkadaşlarla diyaloglarını eğer keserse biriyle konuşup diğeriyle konuşmazsa biri düşmanın olup itibarsızlaştırıyor. Ali Naibi’nin yediği dayak bu. Birçok konuda yönetimsel kararlar nedeniyle basınla temas edememesi konusunda linç edildiği, sevilmediği durumlar var. Bana telefon açıp ‘Ali, telefonlarımızı açmıyor’ diyorlardı. Ben iletişimdeyken bütün gazeteci arkadaşlara ‘Ali, niye sizin telefonlarınızı açacak ki?’ Ali Naibi’den Beşiktaş’la ilgili bilgi bekliyorsanız bana hakaret ediyorsunuz. Burada iletişimin başında ben varım. A Takım medyasından bir arkadaşımız var, onunla konuşacaksınız. O da zaten vereceği ve vermeyeceği bilgiyi bilir. Adamı niye zorluyorsunuz?’ dedim” ifadelerini kullandı.
(ortacizgi.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder