Sergen Yalçın : ''Benim kadar yeteneklisi varsa ...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın : ''Benim kadar yeteneklisi varsa ...''

Share This

Beşiktaş'taki görevine fırtına gibi başlayan Sergen Yalçın, yaptırdığı idmanlarla dikkat çekiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Sergen Yalçın ile büyük bir çalışma temposuna girdi. Sergen Yalçın’ın teknik direktör olarak göreve başlaması Beşiktaş’ın üzerindeki kara bulutları bir anda dağıttı... 


Salı sabah yapılan idmanda espriler havada uçuştu. Sergen Yalçın ile beraber Beşiktaş’a dönen İtalyan kondisyoner Stefano Marrone adeta takımın pestilini çıkardı. Hatta Sırp oyuncu Adem Ljajic bir ara bayılacak gibi oldu. Kenara geldi. Dinlenmek zorunda kaldı.

Sergen Yalçın'ın yaptırdığı bu idmanlar sırasında bazı futbolcuların, ''hocam sen idmanlarda hiç koşmazmışsın... bizim canımızı çıkarıyorsun'' diye espriler yapmaları dikkat çekti. Sergen Yalçın ise ''benim kadar yetenekli olduğunu düşünen varsa koşmasın'' cevabını verdi. 

Sergen Yalçın'ın sakatlıklara da dikkat ederek idman temposunu arıtacağı şu an için 40-50 dakika görünen performans oranını kısa süreçte en azından 60 dakikaya çıkarmayı hedeflediği gelen bilgiler arasında.
(Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder