Corendon Airlines, Beşiktaş'a sponsor oldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Corendon Airlines, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı sponsorluğunu “Kartallar Hep Yüksekten Uçar” lansman filmi ile duyurdu.


siyahlabeyaz | Corendon Airlines; Türk sporunu desteklemeye, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı sponsorluğu ile devam ediyor.


Bisiklet, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, korfbol, buz hokeyi, beyzbol ve buz pateni gibi pek çok spor branşına sponsorluk katkısı sunan Corendon Airlines, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı’na da pek çok alanda destek verecek. Corendon Airlines, söz konusu iş birliğini ise “Kartallar Hep Yüksekten Uçar” filmiyle duyurdu. Kaptan Bahar Çağlar ile birlikte tüm takım oyuncularının yer aldığı film, Beşiktaş taraftarlarına “birlikte havalara uçuyoruz” şeklinde sesleniyor.

Corendon Airlines, 2019-2020 sezonu boyunca logosu ile birlikte Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın formalarında yer alacak. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder