“Yaptık! Yine yapabiliriz..” Sergen Yalçın’dan Aslantepe iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Yaptık! Yine yapabiliriz..” Sergen Yalçın’dan Aslantepe iddiası

Share This

Beşiktaş’ta kimse şampiyonluktan söz etmiyor… Sergen Yalçın hariç. Avrupa Kupalarına katılmanın “iyi”, Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın ise “çok iyi” başarı olarak görüleceğinin konuşulduğu siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın ise sürekli olarak “Galatasaray şampiyon oluruz diyorsa, bizde olabiliriz…” iddiasında.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın bağrından yetişen Sergen’e göre özellikle önümüzdeki 4 haftada oynanacak 4 maç bu sezonun kaderini çizecek. Sırasıyla Gaziantep, Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarındanın çıkarılacak 12 puanın kendilerini kesinlikle yarışın içine sokacağını iddia eden Sergen Yalçın, hem futbolculara hem de yönetime umut veriyor.


Sergen Yalçın,  “bu süreci 12 puanla kaparsak zaten sonrasında A.Gücü bize gelecek. 12 puanla A.Gücü karşısında çıkarsak kaybetmeyiz. TT Stadı’ndaki Galatasaray maçı bambaşka bir havada oynanır. İlk yarıda bu takım 6’da 6 yaptı. Yine yapabilir” iddiasında  bulundu.

Sergen’in bu umutlu hali yönetimin çalışma şevkini yerine getirirken, Türk futbolcuların Sergen’e olan saygısı yabancı oyuncuların da dikkatini çekti. Yerli oyuncular Sergen’in ne kadar üst düzey bir yıldız olduğunu sürekli anlatıyorlar. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder