Erman Özgür'den Sergen Yalçın ve Boateng yorumu: Beşiktaş'ın önündeki tehlike... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Özgür'den Sergen Yalçın ve Boateng yorumu: Beşiktaş'ın önündeki tehlike...

Share This

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinden sonra alınan Çaykur Rizespor galibiyeti camiayı ve yönetimi umutlandırdı. Erman Özgür, Sergen Yalçın ve Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'dan kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng hakkında da değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Erman Özgür'ün çarpıcı yorumları...


Gelecek 6 haftada üst sıraları belirleyecek kritik maçlara çıkacak Beşiktaş, Yalçın yönetiminde zirveye ortak olmayı hedefliyor. Süper Lig'in üst sıralarında yer alan Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak siyah beyazlılar, Trabzonspor'u ise evinde ağırlayacak.

Erman Özgür, bu önemli karşılaşmalar öncesi Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki performansı hakkında konuştu.

'Sergen Yalçın'ın ilk maç performansı çok fazla umut vermedi' diyen Erman Özgür, "Beşiktaş'ın önündeki tehlike savunma. Beşiktaş'ta forvet hattı düzelirken savunmada bireysel hataya müsait oyuncular oldukça fazla. Teknik direktör bireysel hatalara çok fazla müdahale edemez. Beşiktaş'ın Caner'den başka alternatifi de yok." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni transfer Boateng’i güçlü fiziği nedeniyle sağ kanatta değerlendirecek.

Antrenmanlarda da sıkı çalışan Ganalı oyuncunun hangi pozisyonda oynayacağı merak konusu olurken, Sergen Yalçın’ın 10 numara ve forvette de oynayabilen yıldız oyuncuyu güçlü fiziği nedeniyle sağ açıkta oynatacağı öğrenildi.

Yıldız oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunan Erman Özgür, "Beşiktaş takımı sezon başından beri kanatların iyi olduğu 2 maçlık bir seri yakalayamadı. Boateng, Beşiktaş için yeni umut. Burak Yılmaz ve Ljajic'in iyiye gittiği dönemde Boateng eşlik ederse Beşiktaş iç sahada baskın oyun oynayabilir." dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder