Sergen Yalçın, Luiz Suarez’ini buldu “26 Mayıs’ta kaçırmadan imzayı attıralım…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın, Luiz Suarez’ini buldu “26 Mayıs’ta kaçırmadan imzayı attıralım…”

Share This

Beşiktaş'ta fırtına gibi bir başlangıç yapan yeni teknik direktör Sergen Yalçın şimdiden gelecek senenin de planlarını yapmaya başladı.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın fırtına gibi girdi… 22 bin taraftar kendini karşıladı. İlk maçta deplasmandan 2-1’lik galibiyet geldi. Ljajic başta olmak üzere pek çok oyuncu hayata geri döndü. İdmanlara neşe eğlence geldi. Ancak Sergen bunların yanı sıra Beşiktaş’a bir de “oyuncu izleme listesi” getirdi.


Futbolculuğu döneminde, “başkasının oynadığı maçı ne izleyeceğim” diyerek Dünya Kupası maçlarına bile gözlerini kapatan Sergen’in teknik direktör olduktan sonra U-17 maçlarını bile izlediği ortaya çıktı. Yönetimin önüne koyduğu oyuncu izleme listesinde yer alan bazı isimler dikkat çekti.

Orta Amerika ülkelerinden Saprissa’da forma giyen 2002 doğumlu Manfred Ugalde’nin ismini “öncelik” listesine yazan Sergen’in düştüğü, “25 Mayıs’ta 18 yaşında olacak. Elimizi çabuk tutar özellikle Hollanda takımlarına kaptırmazsak büyük iş yaparız. Luiz Suarez’e benzeyen bir oyuncu” not dikkat çekti.

Sergen’in 1.71 boyundaki santrforu defalarca izlediği özellikle kendi yaş gruplarında oynadığı turnuvaların maçlarını tekrar tekrar takip ortaya çıktı.

SERGEN YALÇIN GÖKDENİZ BAYRAKDAR’I İSTEDİ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın gelmesiyle gençleşme operasyonu da başladı… Sergen yönetime verdiği raporda uzun zamandır izlediği ve scout kardeşi Gürsoy aracılığıyla defalarca rapor aldığı Gökdeniz Bayrakdar’ın elden kaçırılmamasını istedi. Kocalispor’da forma giyen Gökdeniz’i devre arası transfer döneminde Trabzonspor’da gündemine almıştı. Ancak bordo-mavililer Bilal’de karar kılmıştı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder