İtalyanların Kevin Prince Boateng şaşkınlığı : "Uzun zaman sonra takla...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İtalyanların Kevin Prince Boateng şaşkınlığı : "Uzun zaman sonra takla...!"

Share This

İtalyan basını, Fiorentina'dan Beşiktaş'a kiralık gelen ve ilk maçında gol atan Kevin Prince Boateng'e geniş yer ayırdı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Fiorentina'dan kiraladığı Kevin Prince Boateng, Gazişehir FK maçında 46. dakikada oyuna girdi ve ilk golünü attı.


İtalyan basını da Serie A'da Fiorentina formasıyla ilk sezonda sadece 1 gol atan Boateng'in Beşiktaş formasıyla ilk maçında ilk golünü atmasını sayfalarına taşıdı.

'UZUN ZAMAN SONRA TAKLA ATTI'

Ganalı futbolcunun 45 dakikalık etkileyici bir futbol ortaya koyduğunu belirten İtalyanlar, Boateng'in güzel bir golle Beşiktaş kariyerine iyi başladığını yazdı. Milan ve Fiorentina'nın eski futbolcusunun ayrıca uzun bir zaman sonra bilinen takla sevincini yapabildiğine dikkat çekildi.

Boateng'in eski günlerinde olduğu gibi fit olduğu ve başarılı bir 45 dakika geçirdiği belirtildi. (Spor Arena Dış Haber)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder