Loris Karius'tan sürpriz hamle! Bedava kalacak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın bonservisini alamayacak olması sebebiyle sezon sonu yollarını ayırmayı planladığı Loris Karius, beklenmedik bir hamle yaptı.


siyahlabeyaz | Son dakika Loris Karius Beşiktaş'ta mı kalacak? Sergen Yalçın, Loris Karius’la bir görüşme yaptı…


Kendisinin iyi bir kaleci olduğunu ama Beşiktaş’ın mali şartları göz önüne alındığında kendisiyle yola devam edemeyeceklerini söyledi. Hem Liverpool’un istediği rakamı hem de kendisine ödenen rakamı karşılamalarının söz konusu olmadığını anlattı.

Karius ise bu açıklamayı büyük bir olgunlukla karşılarken, eğer yedek kalması konusunda bir planı varsa kendisine saygı duyacağını söyledi. Sergen Hoca ise Karius’a elindeki en iyi kalecinin kendisi olduğunu anlattı. Sezon sonuna kadar beraber olacaklarından bahsetti.

Sergen Yalçın'ın bu sözleri üzerine Karius’un sürpriz yapacağı, kendisini istemeyen Liverpool’la görüşerek bonservisini bedelsiz isteyeceği, Beşiktaş’tan aldığı maaşta da indirime giderek, İstanbul’da kalmak istediğini yönetime göstereceği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder