Maça damga vuran an! Sergen Yalçın o ismin yanına neden gitti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Maça damga vuran an! Sergen Yalçın o ismin yanına neden gitti!

Share This
görüntü bein sportstan alınmıştır...

Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Aytemiz Alanyaspor'u Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran an ise karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından yaşandı. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yendi. Karşılaşmanın bitmesinin ardından ise dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı.


Sezonun ilk yarısında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 10. haftada Kasımpaşa ile oynadıkları mücadelede, hakem Halis Özkahya ile yaşadığı gerginliğin ardından kırmızı kart görmüştü. PFDK ise deneyimli teknik adama 4 maç men cezası vermiş, daha sonra bu ceza 3'e indirilmişti.

Alanyaspor-Beşiktaş maçını yöneten hakem Halil Özkahya'ydı. Sergen Yalçın karşılaşmanın bitmesiyle birlikte hakemlerin yanına giderek Özkahya'yı tebrik etti. İkili arasındaki gerginlik de böylece sonlanmış oldu. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder