Manfred Ugalde’nin Scoutium raporu ulaştı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın yönetime verdiği raporda Kosta Rika’nın Saprissa takımında forma giyen Manfred Ugalde’nin transferini istemişti… bir süre önce futbolcu izleme konusunda anlaşmaya varılan Scoutium’dan da Mayıs ayında 18 yaşına girecek genç oyuncu için değerlendirme talep edildi.


siyahlabeyaz | Ugalde için alınan ilk ön raporda; 18 yaşına girecek olan futbolcu bu Milli Takıma kadar yükseldi bilgisi dikkat çekti.


Ayrıca 1.71 boyunda olmasına rağmen fiziği için 76.74 notu verildiği bildirildi. Ugalde’nin tekniği için 80.00 gibi çok üst düzey bir rakam belirlendiği, mental olarak da yüzde 71.75 bir oranı olduğu belirtildi. Ülkesinden hiç dışarı çıkmamış bir oyuncu çin 71.75’in İstanbul’a gelmesi durumunda kendisine engel teşkil etmeyeceğine olan inancı artırdı. Ayrıca kısa boyuna rağmen verilen yüksek fiziki raporun ise dikkat çektiği bildirildi.

Scoutlium’dan gelen raporlarda ayrıca, Ugalde’nin hızı, tekniği ve bitiriciliği konusunda da mükemmel yorumlarının yer aldığı bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder