Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu için mahkeme kararı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu için mahkeme kararı!

Share This

Beşiktaş eski yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu için 13. Ağır Ceza Mahkemesi beraat kararı verdi.


siyahlabeyaz | İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi şike dosyası kapsamında Beşiktaş eski yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu için kararını verdi. Dosyada Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş için beraat kararı çıktı. Dosya, yargıtaya gönderilmeden kapatıldı.


Serdal Adalı ve Tayfut Havutçu'ya şike davasında beraat kararı
Gazeteci Fatih Doğan sosyal medyan yaptığı belgeli paylaşımda, "13. Ağır Ceza Mahkemesi Yargıtay'ın usülden geri gönderdiği şike dosyasında Serdal Adalı hakkında beraat kararı verdi. 13. Ağır Ceza mahkemesi Serdal Adalı'nın yanısıra Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in de şike yapmadığına hükmetti. Dosyayı Yargıtay'a göndermeyip kapattı." ifadelerine yer verdi.

"BERAAT KARARINA TEMYİZ YOLU KAPALI"

Fatih Doğan sözlerinin devamında "13. Ağır Ceza Mahkemesi Yargıtay'ın usülden geri gönderdiği ŞİKE dosyasında dosyaları birbirinden ayrıldı. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun beraat kararını 'temyiz yolu kapalı' olarak verdi." dedi.

"AZİZ YILDIRIM HAKKINDA DA BERAAT KARARI VERİLDİ"

Aynı zamanda Fatih Doğan paylaşımlarında, "13. Ağır Ceza Mah. ayrılan dostlardan ÇETE davasında (Giresunspor) 'Temyiz yolu kapalı' beraat kararı verdi. Aziz Yıldırım ve çeteden yargılanlar hakkında da beraatlerine hükmetti. Ancak yine Aziz Yıldırım ve şikeden (6222) yargılanma dosyasında yargıtaya gidiyor." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder