Quaresma'dan flaş Beşiktaş açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

Share This

Portekizli yıldız Quaresma, takımının ligdeki durumundan Beşiktaş'taki günlerine, kariyerinden gelecek planlarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Şu anda tek düşüncesinin Kasımpaşa olduğunu söyleyen Quaresma, Şenol Güneş ve Beşiktaş ile ilgili şu sözleri söyledi...


"Şenol Güneş benim için özel bir teknik direktör"

"Şenol Güneş benim için oldukça özel bir teknik direktör. Bununla alakalı defalarca daha önce de konuştum, evet bazı tartışmalarımız oluyordu çünkü ben sürekli oynamak istiyordum. Bazen oynamak istediğim zamanlarda oyundan alınıyordum ki bu oyunun bir parçası ve oldukça da anlaşılabilir ama belki o anda sahip olduğum duyguyla verdiğim bir tepki. Genel anlamda gerçekten çok iyi çalıştık ve çok saygı duyduğum, oldukça iyi bir teknik direktör. Neleri farklı yapabileceğimi gören bir teknik direktör. O yüzden ona da Türk Milli Takımı'nda başarılar diliyorum. Bence elemelerde oldukça önemli bir iş yaptı ve milli takımı EURO 2020'ye götürdü. Orada da başarılı olacaklarına inanıyorum. Tabii olur da Portekiz ile eşleşirlerse bir Portekizli olarak Portekiz Milli Takımı'nı destekleyeceğim ama bu maç dışında turnuva boyunca umarım Türk Milli Takımı tüm maçlarını kazanır, öyle ümit ediyorum."

"Teknik direktörlük yaparsam Beşiktaş'ta çalışmak isterim"

"Eğer bir gün teknik direktörlük yaparsam tabii ki Beşiktaş'ta çalışmak isterim ama Ronaldo ile alakalı Beşiktaş'ta oynar mı ya da gelir mi bununla alakalı hiçbir şey söylemem mümkün değil çünkü Türkiye'de oynamamış, bulunmamış bir oyuncudan bahsediyoruz." (DHA)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder