Sergen Yalçın'ın Avrupa kararı Karius ve 2 isim daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'ın Avrupa kararı Karius ve 2 isim daha...

Share This

Beşiktaş, Başakşehir'e 1-0 kaybederek, zirve yarışında büyük yara aldı. Siyah beyazlılarda yönetim ve Sergen Yalçın yeni bir toplantı yapacak. Yeni hedefler konuşulacak.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, yeni strateji belirleme peşinde. Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi kaybedilen Başakşehir maçından sonra Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ ile bir araya geldi. Kendileri için gelecek sezonun planlaması için bugünden işe başlamaları gerektiğinin altını çizdi.


Ahmet Nur Çebi’nin hafta içinde de Sergen Yalçın ile bir araya gelerek, gelecek sezon takımda olmayacak oyuncuları oynatmak yerine, genç takımdan bazı isimleri daha fazla denemesini tavsiye edeceği gelen bilgiler arasında.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin özellike Karius, Elneny ve Diaby gibi isimler başta olmak üzere yabancı oyunculara daha az şans verilmesini Sergen Yalçın ile istişare edeceği gelen bilgiler arasında.

Sergen Yalçın ön eleme oynayacak bir sonuç istemiyor

Sergen Yalçın’ın kafasında ise bu sezonun hedefleri arasında iki seçenek belirdi... ''ligi ilk ikide bitirme şansı zorlamak'' ve ''Türkiye Kupası’nı kazanacak takıma göre UEFA Avrupa Ligi’ne ön eleme oynamadan katılma şansını değerlendirmek.''

Sergen Yalçın'a göre eğer bu iki şansını zorlamayacaklarsa duruma göre 4’üncü veya 5’nci sırada ligi bitirmenin kendilerine bir faydası olmayacak. Çünkü bu sezonu erken açmaları, Avrupa Kupaları’nda oynanacak maçlar için erken form tutmaları ve daha sonra ligin en kritik dönemlerinde puan kaybetmeleri anlamına gelecek.

Ayrıca futbolcuları ön eleme turlarına hazırlamak için kaybedilecek enerji, bu maçlarda alınacak olumsuz bir sonucun takımda üzerinde bırakacağı negatif enerji de Sergen Yalçın'a göre sıkıntı yaratacak.

Bu yüzden Sergen Yalçın'ın yapılacak ''yeni ufuklar'' toplantısında Başkan Ahmet Nur Çebi’ye, ''Avrupa Kupasına gidecek bir sonucun uzağında durmayı tercih ederim'' diyeceği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder